Alle artikelen

Abonnement

Alles wat je moet weten over onze flexibele abonnementen!

Hoe start je een abonnement?

Hoe kan ik een abonnement bestellen?. Een abonnement bestellen is heel makkelijk. Hieronder zie je een voorbeeldje. Silke wil graag een abonnement op onze toiletreiniger:. Stap 1: Ga naar de productpagina van de toiletreiniger en zorg dat 'Abonneer'

Wat kan je allemaal wijzigen aan jouw abonnement?

Wat kan je allemaal doen met jouw abonnement?. Je hebt bij BRAUZZ gekozen voor een super flexibel abonnement! Via jouw account kan je op elk moment alles zelf beheren en aanpassen wanneer dit nodig is. Heb je nog geen account? Maak het HIER aan! Onde

Kan je geen producten toevoegen aan jouw abonnement?

Wil je een product toevoegen aan jouw volgende bestelling, maar dit lukt niet?. Ziet jouw abonnement er zo uit?. Dan heb je nog een oud abonnement. We werken momenteel met een nieuw systeem met meer opties zoals onder andere producten toevoegen en ve

Hoe annuleer je jouw abonnement?

Wil je onze producten niet meer ontvangen? Heb je te veel voorraad?. Via jouw account kan je altijd jouw abonnement annuleren onder het tabje 'abonnement'. Heb je nog geen account aangemaakt? Klik dan HIER en maak makkelijk eentje aan. Klik daarna op

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Waarom zou je een abonnement nemen?. 🌿 Door het afsluiten van een abonnement hoef jij je geen zorgen te maken of je nog wel genoeg schoonmaakmiddelen in huis hebt. Je geeft aan hoeveel producten jij om de hoeveel tijd nodig hebt en deze worden autom

Hoe voeg je een product toe aan jouw abonnement?

Komt jouw volgende bestelling er bijna aan en wil je graag een product toevoegen zodat je alles samen kan laten leveren?. Geen zorgen! Je kan heel makkelijk producten toevoegen en verwijderen via jouw abonnement. 😄. Stap 1: Log HIER in op jouw accou

Heb je per ongeluk een abonnement besteld?

Krijg je ineens melding van een abonnement? Heb je geen weet van een abonnement, maar krijg je wel ineens een nieuwe bestelling?. Het lijkt er dan op dat je per ongeluk een abonnement hebt besteld! Maar geen zorgen, je kan deze heel makkelijk terug a

Herkent de website jouw e-mailadres niet?

Kan je niet inloggen op de website? Krijg je steeds een foutmelding?. Dan zal dit betekenen dat je nog geen account hebt aangemaakt. Dit is namelijk niet automatisch na het plaatsen van een bestelling. Klik HIER om een account aan te maken! Gebruik h

Inloggen in jouw account

Wil je de mogelijkheid om jouw abonnement zelf te beheren?. Log dan HIER in en dan kom je rechtstreeks in jouw account terecht. Klik op het tabje 'abonnement' en je kan aan de slag! 😄. Herkent de website jouw e-mailadres niet?. Je hebt niet automati