Alle artikelen

Account

Heb je problemen met jouw account? Vind de oplossing hier!

Hoe maak je een account aan?

Wil je de mogelijkheid om jouw account zelf te beheren?. Je hebt niet automatisch een account na het plaatsen van een bestelling, maar geen zorgen! Een account aanmaken is simpel. 😄. Klik HIER om een account aan te maken! Gebruik hiervoor hetzelfde

Ben je jouw wachtwoord kwijt?

Weet je jouw wachtwoord niet meer?. Het overkomt ons allemaal! Maar geen zorgen, je kan jouw wachtwoord resetten en een nieuwe kiezen. Klik HIER om een nieuw wachtwoord in te stellen. 😄. Heb je meer vragen? Stuur ons dan een mailtje naar hello@brauz

Wil je jouw e-mailadres wijzigen?

Hoe verander ik mijn e-mailadres?. Jouw profiel of account is bij ons geregistreerd op het e-mailadres waarmee je jouw eerste bestelling plaatste, dus je kan dit zelf niet veranderen. Stuur ons een mailtje via [email protected] met het oud en nieuw e-